Våre 4 beste apper for Instagram

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” custom_padding=”4px|||||”][et_pb_row _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”16px” text_line_height=”1.6em”]

Instagram er et sosialt medium som har tatt verden med storm. Millioner av mennesker lager innhold som deles hver eneste dag, og brukere sluker både informasjon og inntrykk. Man kan ofte oppleve at innhold man lager selv drukner i et hav av innlegg og stories. Man er tross alt bare et sandkorn i Sahara. Da er det viktig å huske på at ditt innhold er viktig og nyttig for noen. Uansett om du ikke har tusenvis av følgere, så vil det alltid være noen som får glede og inspirasjon av det du deler.

Å markedsføre seg på Instagram er både gøy og tidkrevende. Man skal være kreativ, nyskapende og engasjerende, men likevel få det hele til å se uanstrengt og naturlig ut. Det er ikke bare, bare! I tillegg til å poste både innlegg og stories med en jevn frekvens, skal man også like bilder, kommentere, svare på kommentarer og skaffe flere følgere. Lista er lang og oppgavene kan ofte virke overveldende og tidkrevende.

Det viktigste er å huske på at Instagram skal være gøy! Kos deg med å lage innhold og del ting du engasjerer deg i. Ikke tenk for mye på antall følgere eller likes, det vil komme etterhvert. Ha en jevn strøm av stories og innlegg, men publiser det med en tanke bak. Det nytter ikke å poste noe bare fordi du må, folk merker det fort dersom du ikke legger litt sjel i innleggene dine.

Under har vi laget en liste over de 5 appene vi ofte bruker i forbindelse med Instagram. Noen hjelper deg med design og utseende av selve posten/storien, mens andre gjør det lettere for deg å publisere og organisere feeden din.

Kos deg med Instagram!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” custom_padding=”||2px|||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” custom_margin=”||-18px|||”]

1. UNFOLD

[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#C56B62″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” custom_margin=”26px||10px|||”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”16px” text_line_height=”1.6em”]

Unfold er en super app for Instagram! Her har du tilgang til over 150 designmanualer og collager. Du kan også legge til klistremerker og tekst for å skape ditt helt eget uttrykk. Designmalene er ryddige og stilrene, noe som hjelper deg til å fremstå konsekvent og ryddig i dine stories. Du kan også bruke Unfold-kameraet til å ta bilder, filme, redigere og legge på filter. Med IG Grid Planner kan du forhåndsvise feeden din, dersom du er opptatt av å ha et konsekvent utseende. Det er også mulig å lage en Bio-side med lenker til f.eks. nettside og andre sosiale medier. Har du egen bedrift kan du bruke Businessvarianten som lar deg legge på din egen logo. Denne appen er en av våre soleklare favoritter!

Pris: Gratis, med mulighet for å abonnere for flere designmaler og bedrifter. 

Du finner den i Appstore her og i Google Play her.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” custom_padding=”45px||2px|||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” custom_margin=”||-18px|||”]

2. LIGHTROOM

[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#C56B62″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” custom_margin=”26px||10px|||”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”16px” text_line_height=”1.6em”]

Alle burde ha en enkel bilderedigeringsapp på telefonen sin. Litt redigering av bildene dine, kan gjøre Instagramfeeden din mer innbydende for dine følgere. Det er viktig å ha klare, lyse og skarpe bilder. Visste du at Lightroom har en gratis bilderedigeringsapp for mobil? Her kan du enkelt redigere bildene dine ved å justere lysstyrke, kontrast og farger.

Pris: Gratis. Hvis du abonnerer på Adobe får du flere tjenester, blant annet skylagring.

Du finner den i appstore her og i Google Play her.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” custom_padding=”45px||2px|||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” custom_margin=”||-18px|||”]

3. FILMM

[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#C56B62″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” custom_margin=”26px||10px|||”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”16px” text_line_height=”1.6em”]

Er du glad i å dele videoer i din story? Da kan det være nyttig med et godt videoredigeringsprogram. Med appen Filmm kan du redigere og klippe videoer, samt legge til blant annet filtre, effekter og musikk. Appen er enkel og oversiktlig, så denne kan alle bruke! 

Pris: Gratis, med mulighet for å kjøpe ekstra filtre eller abbonere for å tilgang til alt. 

Du finner den i appstore her og i Google Play her.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” custom_padding=”45px||2px|||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” custom_margin=”||-18px|||”]

4. AFTERLIGHT

[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#C56B62″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” custom_margin=”26px||10px|||”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”16px” text_line_height=”1.6em”]

En enkel redigeringsapp alle kan bruke! Her finner du redigeringsverktøy, filtre, teksturer og rammer for å skape et unikt uttrykk. Du kan også legge på stickers og tekst på bildene dine. Dette er en app alle Instagrammere burde ha!

Pris: Gratis.

Du finner den i appstore her og i Google Play her.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]