Hvem er kontre?

Kontre Kommunikasjon er en sammenslåing av to designere som har jobbet med varierte og kreative oppgaver på hver sin kant. Det viste seg at vi kunne ha bedre nytte av hverandres kunnskaper om vi slo oss sammen, og derfor ble Kontre Kommunikasjon til!

Anita Fossberg

Anita er en erfaren visuell kommunikatør med hovedfokus på webdesign og grafisk design. Hun er opprinnelig fra Oslo, men kjærligheten brakte henne til den lille kystbyen Kragerø. På fritiden liker Anita å trene, surfe og spille tennis i tillegg til å pusse opp hus med sin samboer.

anita@kontre.no
+47 930 18 180

Rikke lundtveit

Rikke er utdannet grafisk designer med bakgrunn som frilanser og inhouse designer i oljebransjen. Hun er egentlig fra nabokommunen, men også her har kjærligheten dratt henne til Kragerø. På fritiden liker Rikke å få seg en joggetur med hunden, eller prøve å holde følge med sin 5 år gamle sønn.

rikke@kontre.no
+47 901 03 220

Vårt største mål er fornøyde kunder. Vi jobber for å fremstå som dyktige, profesjonelle og ujålete. Vi vil være et firma som kundene kan stole på, vi leverer det vi har lovet. 

VÅRT ARBEID

Under finner du et utvalg av våre prosjekter.

Barekoza - flyer
Tracks of Telemark

Kan vi hjelpe deg med noe?
Ta kontakt med oss!

Godkjenning

7 + 4 =