våre prosjekter

Vi elsker å jobbe med både små og større bedrifter – ingen jobb er for liten.  Under ser du et utvalg av prosjekter vi har jobbet med.

Webdesign, logo

Sum-it

Logo og nettside for Sum-it AS, et nyetablert forsikringsselskap. 

www.sum-it.no

Webdesign

Kai Tveit AS

Flunkende ny nettside for Kai Tveit AS, med mange av bildene tatt av oss.

Tekst utarbeidet av Kontre.

www.kaitveit.no

 

 

Webdesign

Holte Gård

Vi har redesignet nettsiden til Holte Gård for bedre en bedre brukeropplevelse. Kunden ønsket også at nettsiden skulle rangere bedre på Google, så dette har vi hatt fokus på i designprosessen. 

www.holtegard.no

 

 

Webdesign

Kragerø IF Turn

Nettside for Kragerø IF Turn, som ønsket en oversiktlig og enkel nettside for å informere eksisterende og nye medlemmer om klubben.

www.krageroturn.no

 

 

Webdesign

Kragerø Auto

Nettside for Kragerø Auto. De har flyttet inn i nye lokaler, og ønsket i den anledning en nettside med oversikt over tjenestene de tilbyr.  

www.kragero-auto.no

 

 

Foto

Kai Tveit AS

Vi hadde photoshoot i verkstedet til Kai Tveit AS Sveiseservice for å ta bilder til nettsiden vi skal lage for dem.

 

Trykk på pilene på bildet for å se flere bilder.

Webdesign

Vestheia

Nettside for Vestheia – et boligprosjekt i Arendal. Det er fokus på store bilder av hus og miljø. Nettsiden har også boligvelger. Foto til nettsiden er tatt av oss.

www.vestheia.no

 

 

Webdesign

Kragerø Maritime Leirskole

Nettside for Kragerø Maritime Leirskole. De ville ha en oversiktlig side der man enkelt kan finne informasjon om leirskoleoppholdet. 

www.krageroleirskole.no

 

 

Webdesign

Kragerø IF Håndball

Nettside for Kragerø Håndball. De ville ha en enkel side, der både medlemmer og potensielle håndballstjerner kan finne relevant informasjon om klubben.

www.kragerohandball.no

 

 

Grafisk

Dugnadalliansen

Brosjyre for Dugnadalliansen, en lokal bedrift som leverer produkter til dugnadssalg for foreninger og lag. Oppdraget var å lage en informativ brosjyre som kan deles ut på møter og presentasjoner.

Trykk på pilene for å se flere bilder.

 

 

Grafisk

Tracks of Telemark

Digital flyer for Tracks of Telemark, en bedrift som setter sammen spennende opplevelsesturer rettet mot bedrifter og grupper. Oppdraget her var en digital flyer for et arrangement de skulle ha; «Eventyrlig vandretur» på Rjukan.

Grafisk

Addict

Rollup for kampanjestart for Addict, et lokalt firma som driver med salg av treningsprodukter. Her var oppdraget å lage en godt synlig rollup, med oversiktlig tekst som raskt skulle fange medlemmenes oppmerksomhet.

Grafisk

visitRjukan

Invitasjon til miniseminar for visitRjukan, som ville ha fokus på informerende tekst om seminaret, gode foredragsholdere og innbydende bilder fra Rjukan.

Grafisk

Barekoza

Flyer for Barekoza, en restaurant i Kragerø. De skulle ha høst- og vinteråpent for første gang og trengte i den anledning en flyer for å promotere åpningstider og julebord. Temaet var 90-tallet og «minner fra barndommen». 

Foto

Becharmed Knitwear

Vi fotograferte strikketøy for kunden Becharmed Knitwears nye nettbutikk på vakre Jomfruland.

 

Trykk på pilene på bildet for å se flere bilder.

Kan vi hjelpe deg med noe?
Ta kontakt med oss!

Godkjenning

5 + 9 =