Grafisk design

De fleste som selger et produkt eller en tjeneste ønsker å være synlig, og gi et profesjonelt uttrykk til forbrukeren. Da lønner det seg å bruke fagfolk.

Å være grafisk designer handler om mer enn bare å sette sammen bilder og tekst. Det handler om å klare å fange en stemning eller et budskap for igjen å forvandle dette til en merkevare som kunden er fornøyd med. Her kan en logo være et eksempel, da en logo må kunne være ansiktet utad til en bedrift og ofte forklare på kort tid hva bedriften står for. En grafisk designer må klare å finne gode visuelle løsninger, ha god estetisk sans, følge med på teknologiske fremskritt innen programvare og verktøy og kunne forsvare et design faglig for kunden.

Webdesign

En god nettside er viktig for alle bedrifter som ønsker å skaffe seg nye kunder. Nettsiden blir din bedrifts ansikt utad – og ofte er nettsiden det første en potensiell kunde ser av en bedrift. Derfor er det viktig at nettsiden skaper et godt førsteinntrykk, har tilstrekkelig med informasjon og gjør det enkelt for kunden å ta kontakt.

Dette kjennetegner en god nettside:

  • Den er responsiv
  • Det skal være enkelt å navigere
  • Vis at nettsiden er aktiv
  • Synliggjøring av nettsiden
  • Designet bør speile merkevaren

Digital markedsføring

I dagens samfunn skal alt foregå digitalt og det er nesten ingen grenser for hvem du kan nå om du bruker digitale kilder.

Digital markedsføring gir med andre ord en unik mulighet til å forstå forbrukeratferd. Moderne bedrifter ønsker å kommunisere med kundene sine – begge veier, slik at de kan tilpasse seg markedets ønsker og behov. Det gjelder å velge riktig kanal, og bli husket for de rette tingene. Om du ønsker at din bedrift skal nå ut til flere potensielle kunder, med mulighet for å se analyser og resultater underveis, så er dette noe Kontre kan hjelpe deg med.

Foto

Gode bilder på nettsiden din spiller en avgjørende rolle for å skape en imponerende brukeropplevelse. De gir et positivt førsteinntrykk, skaper en stemning og bidrar til å bygge tillit. Gode produktbilder øker salgskonverteringer, og brukervennlige bilder forbedrer nettstedets brukervennlighet. Engasjerende bilder kan også generere deling og økt trafikk til nettsiden. Ved å optimalisere bilder kan du også få SEO-fordeler. Ved å investere i gode bilder, styrker du din digitale tilstedeværelse og gir besøkende en minneverdig opplevelse.

Vi kan hjelpe din bedrift med situasjonsbilder, portretter og produktfoto.